Handelsbetingelser

Ejeroplysninger

Hundeparadiset.dk APS
CVR-nr. 41732962

Nordre Byvej 3
Uldal
6500 Vojens

Telefon: 22 44 78 88
Email: info.paul@hundeparadiset.dk

Betaling

Hundeparadiset modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard og Mobilepay
Betaling vil her først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Vi tager ikke kortgebyr
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

 

Levering

Har vi modtaget din bestilling inden kl. 7.00 hverdage, bliver varen pakket og afsendt samme dag. og du burde modtage din ordre på førstkommende hverdag. Leveringstiden er 1-2 hverdage.


OBS! HUSK DER SENDES IKKE FROSTEVARER MED GLS! 

Leverings muligheder

Få leveret dine varer, også selvom du ikke er hjemme. Som udgangspunkt, sender vi alle bestillinger med omdeling. Er der ingen hjemme, når fragtmanden kommer forbi, kan du skrive i kommentar feltet på din bestilling, at pakken må stilles i fx. drivhuset, Du skal blot være opmærksom på, at ansvaret for pakken overgår til dig, så snart pakken er stillet på din adresse, hvis du selv har bedt om varen må stilles.

Fragt priser

For levering i Danmark.


Varer sendes til GLS pakkeshop for 39,- kr. GLS hjemmelevering for 59,- kr.

Der er mulighed for gratis afhentning i vores butik.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Hundeparadiset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Hundeparadiset indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil rekalmationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. I forbindelse med berettiget reklamationssager afholder Hundeparadiset returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.    

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Hundeparadiset
Nordre Byvej 3
Uldal
6500 Vojens

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, eller uden omdeling.  Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
De 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Hvis du har flere forskellige varer i en ordre, men de sendes enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@hundeparadiset.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortryder du dit køb. 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostninger retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende væren tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  

INGEN FORTRYDELSESRET
Frostvare tages IKKE retur
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.  

 Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses – eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Hundeparadiset
Nordre Byvej 3, Uldal
6500 Vojens 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

 

Børn og unge under 18:

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Hundeparadiset, Paul Blaschke og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

 

Den dataansvarlige på hundeparadiset.dk er Paul Blaschke.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info.paul@hundeparadiset.dk

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte ejer og dataansvarlig Paul Blaschke på tlf. 22447888 eller pr. mail info.paul@hundeparadiset.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Hundeparadiset
Nordre Byvej 3
Uldal
6500 Vojens
info.paul@hundeparadiset.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:___________________________________________________ 

Bestilt den: ______________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ______________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.04.2024